2017. július 20., csütörtök

Berdych a Šafářová vo dvojhre končí. Djokovič svoj maratón nedohral

Po vyradení obhajkyne titulu Petry Kvitovej držala českej farby bet365 mobil v hre medzi ženami vlaňajšia semifinalistka v All England Clube Šafářová.

S Vandewegheovou (47. v rebríčku WTA), ktorá je prvýkrát na grandslame v osemfinále, sa doteraz nestretla. "Výborne servíruje, ide agresívne do úderov a na tráve bude nebezpečná," očakávala pred zápasom Šafářová.


Mohla sa stať aj mstitelkou krajaniek na tomto turnaji. V 3. kole bet365 bonus zdolala Sloane Stephensová z USA, ktorá predtým vyradila Barboru strýkovia, Vandewegheová zase v 2. kole zastavila Karolínu Pliskova.

V prvom sete, plnom dlhších výmen a obojstranne tvrdých úderov, mala k úspechu bližšie Šafářová, ktorá brejkla súperku na 5: 4 a mala výhodu servisu.Uzavrieť set sa ju bet 365 ale pri vlastnom podaní nepodarilo a v následnom tajbrejku mala jasne navrch Vandewegheová, vyhrala ho 7: 1.

Agresívne hrajúca Američanka potom prelomila servis Šafářová aj v druhom sete a viedla 4: 3, českej tenistke sa ale hneď vzápätí podarila odveta ai druhý set nakoniec musel rozhodnúť tajbrejk.

Ten bol síce oveľa vyrovnanejší než v úvodnej sade, aj napriek tomu bola nakoniec o jediný brejk znova úspešnejší Vandewegheová. Šafářová tak po tesnej prehre 6: 7 (1: 7), 6: 7 (4: 7) minuloročnej semifinále tento rok vo Wimbledone nezopakuje. ( Podrobnosti o zápase bet365 Šafářová nájdete tu .)

Chuť si tak Češka spravila aspoň v štvorhre, kde sa svojou americkou spoluhráčky Mattekovou-Sandsová vyhrali tohtoročný 15 grandslamový zápas v rade a po výhrach na Australian Open a Roland Garros sú vo štvrťfinále Wimbledonu.

Berdychova víťazná francúzska séria skončila

Tomáš Berdych nastúpil na tohtoročnom Wimbledone už tretíkrát proti francúzskemu súperovi.Po výhrach nad Jérémy Chardym a Nicolas Mahut bol už však dnes nad jeho sily ich krajan Simon, ktorému podľahol v troch setoch 3: 6, 3: 6, 2: 6. ( O stretnutí Berdych - Simon nájdete viac tu .)

Vo štvrťfinále sa Simon stretne s wimbledonskú legendou Rogerom Federerom, ktorý deklasoval Španiela Bautista. Postupuje aj domáci miláčik Andy Murray, ktorý si poradil v šty roch setoch s chorvátskym tvrdým chlapíkom Karlovice a vo štvrťfinále narazia na Kanaďana Pospíšila, na ktorého rakete skončil Srb Troicki.

Cez Američana Kudla prešiel Chorvát Cilic, ktorý vyzve v boji o semifinále víťaza posledného zápasu medzi Djokovičom a Andersonom. Svetová jednotka mala namále, po dvoch úspešných tie-breacích viedol Anderson prekvapujúco 2: 0 na sety.Djokovič ale dokázal zrovnať na 2: 2 a za stavu 6: 7 (6: 8), 6: 7 (6: 8), 6: 1, 6: 4 bol zápas prerušený. Posledné štvrťfinálovú dvojicu potom tvoria Francúz Gasquet a Švajčiar Wawrinka.

sesterský súboj vyhrala Serena

Medzi hlavné lákadlá dnešného osemfinálového programu patril súboj amerických sestier Sereny a Venus Williamsových. Obe hráčky získali dohromady 27 grandslamových titulov, favorizovanější Serena z toho ale rovných dvadsať.

Na gr andslamu sa obe sestry stretli prvýkrát po šiestich rokoch, naposledy to bolo vo wimbledonskom finále 2009. Vtedy slávila Serena a podľa očakávania si to zopakovala aj teraz.Sestru Venus zdolala 6: 4, 6: 3 a postupom do štvrťfinále si tak aj naďalej udržiava šancu na kalendárny grandslam.

štvrťfinálovom súperkou Sereny bude Bieloruska Azarenková, ktorá vyradila Švajčiarsku Bencicovou. S premožiteľkou Šafářová Vandewegheovou sa v boji o semifinále stretne štvrtá nasadená Ruska Šarapovová, tretia štvrťfinálový pár tvoria ďalšiu Američanka Keysová, ktorá sa stretne s Poľkou Agnieszka Radwanska. O semifinále bude takisto bojovať Švajčiarka Baczinská, ktorá vyzve premožiteľka Wozniackej - Muguruzaovou zo Španielska.

bet365 stavky

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése