2017. július 21., péntek

Nočné dážď, klzké pasáže na trati. Bou svoj výkon zlepšoval až k výhre

Organizátori si zaslúži uznanie. "Máme pre jazdcov taká dve malé prekvapenie, aby boli podmienky pre všetkých rovnaké a nikto nemohol povedať, že má trať najazdené," sľuboval ešte pred víkendom predseda zväzu triale a riaditeľ pretekov Pavel Karkoš. Podarilo sa. Najlepším pretekárom sveta prichystali skutočne náročnú trať plnú zradných úsekov a prekážok, kde aj skúsený jazdci ľahko zbierali trestné body.

"Naozaj bolo veľa ťažkých zón, na ktorých nebolo ľahké vyhnúť sa chybe. Trať bola veľmi zložitá, "vyseknul poklonu vedúci muž majstrovstvá sveta Toni Bou. Navyše svoje zohralo aj počasie. Vlhko dodalo náročnosti na sile. "Niektoré pasáže veľa kĺzali," hovoril po prvom pretekárskom dni Jaime Busto.Aj napriek ťažkú ​​trať bol najv� �čším prekvapením, presnejšie povedané jeho sobotňajší štvrté miesto. Mladý pretekár prešiel tromi kolesami veľmi dobre, hoci typ triale, aký pripravili v Sokolove, nie je práve jeho obľúbeným.


"Veľmi mi nesedí, ale cítil som sa dobre. Zbieram stavkove bonusy skúsenosti v každom závode a veľmi som si ho užil. "

Japonec Takahisa Fujin príliš spokojný nebol. V troch kolách pozbieral 76 bodov a vôbec sa nezmestil na stupne víťazov. "Rozhodne nie som s výsledkom spokojný, mohol a chcel som skončiť výrazne lepšie. Aspoň na štvrtom mieste, "hneval sa.

Organizátori sa počas víkendu mohli tešiť priazne počasia.Cestu do areálu si tak našiel vysoký počet divákov. "Miestny región je aj vďaka motorkám v Lokti zvyknutý na motošpor t a má ho rád," myslí si Karkoš. Zdĺhavé prípravy sa vyplatili. Organizačný tím pracoval viac ako rok, svetovú akciu prežil so všetkým.

"Dážď v noci na jazdca nachystal peknú pascu, ale preteky tak boli zaujímavé a chlapci aj dievčatá sa s tým pobili výborne." Aj víťaz Toni bou mal spočiatku problémy. Na jeho účet naskákalo nezvyčajne príliš bodov. Až postupom času svoj výkon dostal do úrovne víťaza a počas soboty zapísal 47 bodov.

Aj svetoví trialisté museli byť veľmi opatrní a na sokolovskej trati dbať na každý detail. "Nebolo to vôbec jednoduché. O to viac som rád za svoje sport stavky ďalšie víťazstvo v sezóne.Je totiž jasné, že nás čakajú ďalšie preteky a môžu byť rovnako ťažké alebo ešte ťažšie, ako bol ten v Českej republike, "uľavil si Bou. Svoj náskok na čele majstrovstiev sveta na Adama ragú navýšil, napriek tom u sa sústredí na každý nasledujúci preteky sezóny.

stavkovanie

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése