2017. július 20., csütörtök

Jablonec sa stretne s Kodaňou, ďalej idú aj všetky slovenských tímy

Koodaň si vypracovala v odvete už v prvom polčase pohodlný dvojgólový náskok, presadili sa Pourie a z penalty Nicolai Jørgensen. Po prestávke sa druhýkrát v zápase trafil Pourie a o chvíľu neskôr mohol skompletizoval hetrik, jeho pokus však skončil na žrdi. V 70. minúte strelil za domáce čestný gól Goodwin.

Kodaň nastúpila v zostave: Andersen - Ankersen, M. Jørgensen, Nilsson, Augustinsson - KUŠKA (65. Henriksen), Delaney, Toutouh (46. Hogle) , Verbič - N. Jørgensen (46. Remmer), Pourie.

Posledná skúsenosť českého tímu s desaťnásobným majstrom dánskej ligy je priaznivá: pred štyrmi rokmi ho v 4. predkole ligy majstrov vyradila po výsledkoch 3 : 1 a 2: 1 Viktoria Plzeň a prvýkrát postúpila do základnej skupiny súťa že.V sezóne 2009/10 však na Kodaň nestačila v Európskej lige Sparta.

V treťom predkole sa predstaví aj Liberec, ktorý 30. júla bude hostiť izraelský celok Hapoel Kirjat Šmona.

Do rovnakej fáza súťaže postúpil Slovan Bratislava, ktorý po domácej výhre 1: 0 dnes v odvete zvíťazil na ihrisku írskeho druholigového UC Dublin 5: 1. Hetrikom sa blysol útočník Róbert Vittek, ktorý najprv po Milinkovicova prihrávke otvoril v 41. minúte skóre, v nastavení potom za stavu 3: 1 strelil bývalý hráč Norimbergu či Lille ďalšie dva góly. V základnej zostave slovenského tímu nastúpil obranca Jakub Podaný. Slovan sa v ďalšom dvojzápase stretne s Krasnodarom.

Po výhrach 2: 1 a 4: 2 nad Dacia Kišiňov postúpila tiež Žilina, ktorú čaká v ďalšej fáze ukrajinská Poltava.Trnavu, ktorá porazila severoírsky Linfield celkovým skóre 5: 2, preverí PAOK Solún.

Vaduz zvíťazil 2: 0 na ihrisku Nõmme Kal ju a celkovo estónskeho súpera porazil pomerom 5: 1. Tretie predkolo si zahrá s Thunom, s ktorým lichtenštajnský tím pôsobí vo švajčiarskej lige. Obranca Vaduze Pavel Pergl do bet365 stavky zápasu nezasiahol. Z postupu sa naopak nemôže bet 365 radovať stredopoliar Marcel Gecov, ktorého Slask Vroclav prehral na ihrisku IFK Göteborg 0: 2. Odchovanec pražskej Slavie odohral poslednú štvrťhodinu zápasu.

Prekvapivo až v penaltách rozhodol o postupe West Ham na ihrisku Birkirkara.Zástupcovia Premier League si na Maltu priviezli chudý náskok 1: 0, o ktorý sa bet365 v závere prvého zápasu postaral obranca Tomkins, ktorý odvetu po obdržané červenej karte nedohral.

Maltský celok zmazal náskok West Hamu už po štvrťhodine, kedy sa trafil Miccoli. V predĺžení sa pomer s� �l na ihrisku vyrovnal, na strane domácich bol vylúčený po druhej žltej karte Mazzetti. Penaltový rozstrel vyhrali "kladivárov" 5: 3, jediným neúspešným exekútorom bet365 bonus bol obranca Birkirkara Vukanac.


Debrecín sa rozstrieľal proti lotyšskému Skonto Riga a k remíze 2: 2 z minulého týždňa pridal domáci vysokej víťazstvo 9: 2. Budúci štvrtok sa stretne s Rosenborgom Trondheim.Hajduk Split, s ktorým by v ďalšej fáze Európskej ligy hrala v prípade postupu Mladá Boleslav, vyradil Koper po výsledkoch 2: 3 a 4: 1.

bet365 mobil

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése