2017. április 15., szombat

Sebastian Coe sa musí cítiť jeho sen IAAF úloha už mení na nočnú moru

Výzvy k nemu pustiť úlohu začali, akonáhle získal úzky prezidentských voľbách v Pekingu a rastú, pretože vrcholiť minulý týždeň, keď ho BBC sleduje cez e-mail, ktorý sa objavil ukázať Lord Coe diskutovať ponuku Eugene - kde vznikla Nike - hostiť 2021 majstrovstvá sveta v atletike s firmou executives.Sebastian Coe odstúpi od veľvyslanca rolky s Nike Prečítajte si viac

malo by to byť okamih Coe konečne dať nejakú vzdialenosť medzi sebou a hnilé režim z jeho predchodcov, ktorým sa k odpočinku žiadny zmysel, že počas svojich siedmich rokoch ako vice-prezident IAAF mohol boli viac zvedaví, čo sa deje v prezidentskej kancelárii.

malo by to byť v okamih u, keď vyskočil bez poškodenia, korozívne debata nad jeho vonkajších záujmov a či boli zlučiteľné so športovým prostredie, v ktorom sa pravidlá zapojenia sa zmenili od Švajčiarska polícia vtrhla do Baur au Lac v máji k zatknutiu FIFA manažérov a ich francúzskej náprotivky zdvihol Lamine Diack a jeho kolegovia IAAF v novembri.

Napriek tomu Coe zdal podráždený pri nútení vzdať úlohu so spoločnosťou, s ktorým zažíva odkazy na 37 rokov.Ako zdôraznil viac ako raz, to bolo "zvuky off" po celom probléme, ktorý sa stal rozptyľovať a viedol k jeho zmene srdca, skôr než samotný problém. Tvrdil, že vnímanie a realita sa stala "príšerne zmrzačené".

Od augusta on držal zložité technické definície toho, čo predstavuje konflikt záujmov, ktorý on veril vyčistený ho prevádzkovať. Aby sme boli spravodliví, Coe neskôr povedal, že preskúma svoje vonkajšie záujmy v čase. Ale preto, že bol vždy otvorene hovori a o svojich Nike odkazy, on veril, že jeho doterajšie výsledky by mali preukázať, že by nemal byť ovplyvnený.Vzhľadom k ľúto stav globálnej športové správy môže slepá viera nikdy dosť.

Niektorí okolo neho dokonca tvrdil, že bol prínosom mať prezident IAAF s takými úzkymi väzbami na Nike. Iní odborníci správy a riadenia spoločností, skúmanie IAAF má vlastné ústavu, prosil, aby sa líšia

Zatiaľ Coe zdalo nevedomý jeho uisťovanie vyzeral stále dutý na športovej verejnosti uvažuje o zoznam spory, v ktorých Nike zvádzala :. Z krytia dvakrát zakázaný šprintér Justin Gatlin sa proti obvineniam týkajúcim sa Alberto Salazar a jeho projektu Oregon tím.

bývalý predseda London 2012 povedal v auguste mu vysadil jeho vysnívanú prácu, ten, ktorý mu bol čakal celý svoj život brať na seba.Menej ako štyri mesiace, musí v ňom cítiť v dobe skôr ako bdelé nočná mora. Miešanie osobné, politické a podnikovú ktorá prišla charakterizovať airless svet globálne športové administratívy bola zdokonalená Coe. Je jedno, že sme sa občas zdalo, radi oslavujú, najmä keď to prinieslo v Londýne 2012 olympijských hier a 2017 majstrovstvá sveta v atletike na tieto brehy.Takže si môžete odpustiť Coe je discombobulation pri zistení, že pravidlá sa zmenila.

Ale keď sa schôdzka koná v útrobách samotnej päťhviezdičkového Monte Carlo hotel, kde sa vaše nemilosti predchodca používaných na pobyt v milosti a priazeň pad potom to musí byť iste zrejmé, že budete nielen musieť byť úplne čisté, ale zdá sa byť tak rovnako. V tom rovnakom hoteli, absurdné Peace and Sport konferencia prebieha tiež - kontroverzný bývalý UCI prezident Pat McQuaid bol medzi tými, všimol surfovanie halu

Ďalšou otázkou, vzhľadom na povahu rozhodnutia Rady Európy sa vzdať. jeho úloha Nike, je, či to bude naozaj mnoho zmien.Ten bude mať st ále rovnaké hlboké a dlhoročné väzby na Nike vedenie a bude ešte pravdepodobne hovoriť s nimi v pravidelných intervaloch.

V niektorých ohľadoch je potrebné prispôsobiť americkou športové oblečenie obra, aby bolo možné zaparkovať korozívna problém. To povedal vo štvrtok správy boli "sklamaním", ale musí byť tajne uľavilo. Pod povrchom sa skrývajú oveľa väčšie problémy týkajúce sa rozsahu, v akom Nike riadi skôr ako šport opačne. Keby to bol iný šport, alebo iná spoločnosť, potom Coe môže byť OK pokračovať. Ale nie Nike, a nie teraz.

A predsa.Aj keď je nepochybne v súlade so svojou ambíciou hrať veľkú úlohu v Medzinárodným olympijským výborom, Coe motívy pre prijatie na IAAF výzvu zdať dostatočne čistá. Chce zachrániť šport, ktorý ho urobil, a ak sa peniaze boli jeho motivácia mohol už zarobil oveľa viac na inom mieste svojho postu-Londýne v roku 2012 víťazstvo do lona. Ale keď súh lasil, že sa na rolu IAAF, ktorá by mala nepochybne zaslúži plat pripojený (pohyb, ktorý sa musí stať v čase), by mal vedieť, že jeho vonkajší záujmy by spadala do stredu pozornosti.Namiesto toho sa zdá, že rozruch, že príde ako úplné prekvapenie a rúcajú ho pri najhoršom možnom čase.

Je tiež ešte dobré mať na pamäti, že ak histórie bol iný šport by sa v kríze s prudké perspektívu Sergej Bubka pri kormidle. Namiesto toho, ukrajinský bývalý skokan o žrdi prizeral s ostatnými členmi rady ako Coe vyhodil pozmenenie tvrdenie, že ruská návrat do súťaže bolo "bude syntézou uzavretie kritérií". Niekedy sa stále javí ako príliš veľa z tohto sveta, aby bolo možné ju meniť.Bezpochyby by sa dohadujú o opaku - že za účelom jej reformovať, musíte to pochopiť

Predtým, než bol zvolený, Coe vyrobený veľa z jeho "100-denný plán.": Zriadenie nezávislého drogami Unit testovanie, vedenie veľkoobchodn� � revíziu štruktúry a systému riadenia IAAF a stanovuje spôsoby, ako prepracovať kalendár a zapojiť mladých ľudí.

Namiesto toho sa pozrel na zdesene ako Diack, bývalý IAAF antidopingových šéf Gabriel Doll a bývalý IAAF právny poradca Habib Cissé boli zadržaní francúzskou políciou nasledujúcich vedie objavený usvedčujúce správe Dicka Pounda svetová antidopingová agentúra do systémového dopingu v Rusku.Diack syn Papa Masse, sa predpokladá, že v Senegale, ale bol varovaný, že bude zatknutý keď vkročí vo Francúzsku. Všetko popierajú akékoľvek previnenie.

Coe je určený na čo tešiť a piatkové vydanie ďalšieho podrobného obrany IAAF v antidopingových stratégií v priebehu obdobia, na ktoré úniku Sunday Times / ARD, spolu s výsledkami, ktoré výrazne posilnili Paula Radcliffe ruka, ktorá bola súčasťou.Nasledujúci týždeň bude sedieť pred výberovou komisiou pre kultúru, médiá a šport pod vede ním dvoch antidopingových expertov IAAF a dúfa, že môže začať odvrátiť príliv.

Spôsob, akým sa Coe zaoberá ruskou situáciou, na ktorej Poistka zapálená zápalovým dokumentom Hajo Seppeltovej pred 12 mesiacmi, by mala byť lakmusovým testom jeho nového prezidenta a otázkou, či sa zasvätený IAAF môže naozaj vyrovnať s hĺbkou krízy, ktorému sa šport nachádza. Sidehow z 100 000 libier ročného stipendia od spoločnosti Nike na podporu iniciatívy proti obezite sa stali všetkými spotrebiteľmi.Pritom on prehltnú čas, energiu a cenný goodwill - z ktorých všetky by boli lepšie využité robiť IAAF vhodné na daný účel a nájsť špičkovú výkonný riaditeľ prijať niektoré z tlaku off

Nielen to, ale táto epizóda zradil nedostatok perspektívy. Coe sa hlási nie je jedno, čo si myslia, že tlač, keď sa zasekne do 18-hodinových dní venovaných odložil športu späť na trať.

Pod chvastanie nad Nike, časť strojového zariadenia k tomu, že bol zavedený v zákulisí vo štvrtok. Ale je tu strašne dlhá cesta.Ten bude musieť klesnúť žargónu a objasniť, ako sa líši od svojich predchodcov a čo má v úmysle urobiť pre vyčistenie organizácie.

Bol to svedčí o hĺbke, na ktorú atletika klesol, že oznámenie o športovci roka, ktorá bývala zvýraznenie o nejasne obscénne gala večeru, bolo upustené u zbežne móde pred rozhovor stočil k systémovému dopingu, inštitucionálne korupcie a konfliktu záujmov.

Rovnako ako Coe poukázal out vo štvrtok, pomalý proces dojčiace svoje športové späť k životu je dlhodobým projektom, ktorý bude prečkať jeho držbu. Veci sa môže zhoršiť, než sa dostanú lepšie, vzhľadom Bet365-Recenzia stávkovej kancelárie na prebiehajú cu francúzsky vyšetrovanie a rysujúcej sa druhé dejstvo správy libry Wada.Ale ak Coe nemožno dosiahnuť významný pokrok čoskoro - a to ako vo vnímaní a realite. - to zostane šport na podporu života Bet365-Čítajte viac

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése