2017. április 13., csütörtök

Írsko bezpečnejšie Svetový pohár progess s namáhavej víťazstvo nad Talianskom

To nebola tak ponurá a attritional ako niektorí z nás obávali. Bolo to ešte horšie. Bol to zápas zo starej školy: attritional, do značnej miery bez rizika, a to najmä v prípade Írska, príliš nesúrodý pre tím považovaný za štvrtý obľúbené zdvíhať majstrovstiev sveta v ragby. Ich 16-9 víťazstvo zaistí, že budú mať nárok na etapy knockout, ale budú musieť výrazne zlepšiť proti Francúzsku budúci víkend, ak sú na začiatok skupiny D a vyhnúť sa všetci černosi vo štvrťfinále.

zoznam pozitív, že Írsko môže trvať od tejto hre nie je dlhá. Tam bol pôsobivý výkon mladého Ulster zámku Iain Henderson, ktor� � bol správne menoval muž zápasu.Try skóroval Keith Earls, jediný zápasu, ktorý mu robil írsky rekord World Cup vyskúšať strelec s ôsmimi - jedno pred Brian O'Driscoll.


A tam bola spokojnosť dostať prácu cez hrá zle. Írsko v súčasnosti vyhrali 18 z posledných 22 reprezentantov, ktorý nie je záznam byť pričuchol. Ale Anglicko trénujúcich personál nebude jediný, to vedie prísny postmortem.Argentina odprevadiť Tonga hrozbu pre hlavu do Rugby World Cup štvrťfinále Viac

Unibet-Podrobnosti tu Ako tréner Írska, Joe Schmidt priznal neskôr: "Sme vedel, že to bude ťažké. Taliani prišli s win-at-all-náklady postoj, ale niekoľkokrát sme to ťažké pre seba rovnako.To nebol impulz sme hľadali ísť do budúceho týždňa. Povedal som pred zápasom by som mať jedno bodové víťazstvo si ale ani jeden skóre hra bola docela ťažké na srdce. "

Ale keď Írsko kapitán Paul O'Connell, bol požiadaný, či uvedenie v zlý výkon by mohol byť výhodou pre zvyšok turnaja pokrútil hlavou. "Je to len včasný pripomienka, kde potrebujeme byť," povedal. "Vyzeralo to byt v čase, a to stagnovala na úrovni doby. Ak budeme otočiť loptu do Francúzska s ich nosičov budeme mať veľký problém. Sú to neuveriteľný tím s neuveriteľným talentom.Majú veľkosť a telesnosti a je to vždy obrovská výzva pre nás. "

O'Connell robil zvýšiť úsmev, však, keď bol požiadaný, čo povie fanúšikov Anglicka s írsky babička hľadá nový tím podporovať v tomto svetovom pohári. "Sme k dispozícii pre výber na podporu," odvetil. "Potom budeme potrebovať všetku pomoc, ktorú môžeme dostať."

A rysom tohto turnaja bol veľký mora zelených košieľ v každom Írsko zápase búrlivo naliehanie svojho tím u, ale tentoraz dav Olympic Stadium bol trochu pokojnejší, krik "Írsko, Írsko!", trochu nepokojný.Čiastočne to bolo kvôli tomu, že Joe Schmidtova strana je takmer plynulá, ako sa očakávalo v ich prvom seriálovom teste turnaja. Avšak aj Taliani si zaslúžia úver. Boli to oveľa kreatívnejšie a ničivejšie ako vo svojom otvorení dvoch zápasov proti Francúzsku a Kanade. Osem z Írska začínajúcich XV bolo súčasťou tímu, ktorý porazil Taliansko 36-6 v Dunedin pred štyrmi rokmi, ale Rýchlo sa ukázalo, že sa to nebude opakovať. Írsko skórovalo skorým trestom cez Johnnyho Sextona, konvertovaný po Lorenzo Cittadini, ktorý sa ocitol v offside, ale Taliani čoskoro vyrovnali cez topánku Tommasa Allana. Irská hra bola opakovane príliš pomalá, ale pokus o 19 minút nakoniec zdvihol Dav na nohách.Taliansky autové zoradenie vyhral Peter O'Mahony az pelotónu Sexton prevrátený vnútorné prihral Robbie Henshaw, ktorý ju privádza do hrabať, ktorý šiel cez zblízka.

Ale Taliansko neboli asi spony, nie s ich inšpiratívne kapitán Sergio Parisse, chrbta a prehovárania je. Pred štyrmi týždňami bol na operačnom stole, pretože z teľacieho hematómu. Pred tromi týždňami bol o barlách. A keď minul v Taliansku prvé dva zápasy bol rozhodnutý dohnať stratený čas.

Bol ďaleko od záchvate, ktorý bol sotva prekvapením vzhľadom k tomu, že začal s tréningom opäť len v utorok, a on mal jeho ľavé lýtko , koleno a väčšina z ľavej paži páskou hore.Ale to bolo jeho zlom, ktorý získal Taliani ďalší trest, ktorý bol opäť vyhodený od Allan, aby bolo 10-6 v polčase. . Prvýkrát talianskej hlasy bolo počuť v olympijskom štadióne

Schmidt čakal jeho tím postupne zvyšovať squeeze v druhej polovici, ale ďalšie nedbalý hry - vrátane dominový od Earls - povolené Taliani začať intenzívny útok a že potrebuje zúfalý sklz od O'Mahony pretiahnuť J osh Furno do dotykových palcov pred try linky.Ako Parisse pripustil neskôr ten moment by mohol byť kritický

"Celý svet čakal Írsko prevrátiť nám 50 bodov. Keby sme tam zaznamenal snáď výsledok by bol iný, "povedal. "Írsko nevzal mnoho rizík, najmä v druhej polovici, oni používali svoju kopaciu hru priniesť domov víťazstvo."

Taliani stále otravovať preč, a keď Allan štrbinové cez iný trest skóre bolo 10 -9 po 51 minút. Na Írsko fanúšikovia, cítil ich tím bol pod tlakom, vyzval ich a dva rýchle Sexton tresty im umožnilo dýchať trochu jednoduchšie.Ukázalo sa, že nestačí, napriek O'Mahony dostáva žltú kartu, ktoré zostali po použití rameno na Furno hlavu deväť minút.

Ale Schmidt vie, že jeho tím bude musieť zlepšiť proti Francúzsku. "Bude to byť neuveriteľne ťažké ich poraziť," pripustil. "Sú ozbrojení viac zbraní, než to, čo sme videli proti Taliansku. Budem robiť veľa analýzy v priebehu najbližších 48 hodín prísť s plánom. "

Unibet-Bonus ihneď po registrácii

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése