2017. április 12., szerda

Andy Murray otvorený Davisovho pohára sa zdvojnásobí s Austráliou a GB všetky štvorce

Zdá sa veľmi pravdepodobné, že Andy Murray bude hrať vo štvorhre s bratom Jamiem, v sobotu po porážky Thanasi Kokkinakis za hodinu a 47 minút, potom sledoval Dan Evans strácajú statočne Bernard Tomic v štyroch setoch ako Austrália zrovnal fascinujúce Davis Cup semi-final v Glasgowe.

Murray sa snažil vyhnúť sa hovorí, takže po jeho 6-3, 6-0, 6-3 víťazstvo v úvodnom zápase, ale náznak dosť silný. "To nie je moje rozhodnutie. . Je to až ku kapitánovi rozhodnúť, že, ale mám teraz možnosť, aby sa zdvihol, pretože tento zápas bol rýchly "

Ďalej Lisované, dodal:" Myslím, že všetci v tíme chce hrať, každý chce pokúsiť sa pomáhať, kde sa dá.Hráči majú prácu robiť, ale nerobíme rozhodnutia. "

Bratia Murray vyhral štvorhru proti Francúzsku vo štvrťfinále, rovnako ako Andy víťazné obe svoje dvojhry, a že prišiel ihneď po Wimbledone, kde sa dostal do semifinále. Tentoraz nebol schopný odpočívať po tom, čo šiel von čoskoro na US Open

Dilema pre tím kapitána Leon Smith -., Ktorý už bol stavil pri výbere 300.-zaradil Evansa v prospech poškodeného Kyle Edmund a out-of-formy James Ward - je, či sa má opakovať svoje štvrťfinálové vzorec.Iste zabalené Emirates Arena by ocenil, keby obaja Škóti hrali spolu znova.

Veľká Británia vyhrali osem z ich posledných deviatich Davis Cup domácich väzieb, ktoré hovorí veľa pre podporu veľkého množstva ľudí, ako Murray priznal. "Moje výsledky hovoria samé za seba. Neviem, prečo som hrať lepšie, keď hrám pre moju krajinu, ale čo mám, "povedal. "Je to veľká príležitosť a mať dav za sebou je obrovsk� � rozdiel.

" Je to rovnaké v každom športe. Neviem, žiadne futbalové tímy, ktoré hrajú horšie, keď sa hrajú doma. A všetci britskí atléti vykonaná lepšie na olympijských hrách, kedy sa konala v Londýne.

"V poslednej dobe sme tu hrali to bolo extrémne hlasný a dnes znovu podpora bola fantastická.Tam bolo veľa hluku z prvého miesta na posledný. "

Kokkinakis, ktorý praktizuje veľa s Murrayom, povedal:" To je to najlepšie, čo kedy hral proti mne. Práve som prišiel o život. "

Austrália tréner Wally Masur, povedal, že,rozhodně'držet sa Lleyton Hewitt a Samuel Groth pre štvorhru a plne očakáva, že svojich súperov, aby sa bratia Murray. "So všetkou úctou ku Dom Inglot, bol by som veľmi prekvapený, ak to nie je ich tím," povedal.

Murray môže sotva kedy slúžil lepšie. On vyhral neuveriteľných 48 z 54 bodov na svoju vlastnú slúžiť, biť úspešnosť 93% na svojej prvej slúžiť - jeho n ajlepšie úsilie pri 215 best-of-five-set zápasov.Tri z týchto bodov pripustil boli z dvojitých chýb, čo ukazuje, ako ťažké Kokkinakis zistil, že musí preniknúť nielen Murray je slúžiť, ale jeho obrana na tých vzácnych príležitostiach, keď sa ho pokúsil tlaku.

Druhá guma bola kontrast v štýloch, napriek tomu hry Evans a Tomic vo forme gélu dokonale, každý pravidelne zaoberalo otázkou posilnenie jeho prvý slúži nad 120mph, čo im umožní využiť ich dôvtip a silu zo zeme. Tam bola kopa chytrých krátkeho súdneho burzách v zápase, ktorý bavil zabalený arénu od začiatku do konca.

Tomic udrel osem esá a zlomil onlyonce zo šiestich šancí vziať prvý set, bez Evans A čuchať.Keď začal odťahovať v druhom nevyzeralo to dobré pre Evans, ale siahol hlboko nájsť niečo zvláštne, a zo súboru a 3-1 dole, vyhral 12 z 14 bodov ísť 4-3 až po skoro hodina, ale musel prebojovať dvojku držať.

hrali na p odobnej úrovni, obchodovanie jeden šikovný ranu za druhou až do tajbrejku, kde Evans dostal trochu uvoľniť a ocitol dve sady nadol. Mal pridanou záťaž kmeňa svalu v pravej lýtko, ošetrené počas prestávky - a nespôsobila žiadnu pochybnosť o extra prevádzky a otáčanie Tomic robil ho robiť

Evans začal cítiť váhu Tomic je. groundstrokes v treťom sete a bojoval, aby znovu objavili svoje predošlé rytmus.Ale bojoval znovu tvrdo, od 0-3 sa dostať späť na slúžiť 4-5 a núti ďalšie shoot-out, potom vyhral sadu s niektorými prekvapivými akrobaciu. Opäť Evans zaostával na začiatku rámca Tomic rozbitie v prvej hre štvrtého setu, a mal viac práce na nohe po tretej hre. Ale austrálsky bola vykazuje známky namáhanie chrbta a zrejme trpel toľko fyzicky ako jeho súper.

Znovu sa zlomil pre 5-2 cez niektoré krásne dotyky na nete od Evans, potom vyzeral úplne strávil keď dvaja bodov z víťazstva a zápas zostal žiť o n iečo dlhšie. Evans uháňal do kúpeľne potom, čo držal na 4-5.Snaží sa vyhrať na jeho slúžiť pre druhý čas, Tomic bol grimasy v nepohodlie, zápasili sa pohybovať a dopadá na svojom zábery z pamäti, ale nejako sa dostal svoju prácu 6-3, 7-6, 6-7, 6- 4 za necelých tri hodiny.

Belgicko a Argentína boli tiež vyrovnať na 1-1 v druhom semifinále v Bruseli.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése