2017. szeptember 13., szerda

Lakását és pénzt akartak venni. Kuzmin még mindig visszatér Szlovákia színeiben

Majd még eszébe a biatlon világában mondják, leveszi a sílécek után rövid megbeszélést folytatott az edző és férje Daniel Kuzmin MF Dnes mindig beszélt.

A csillogó szemmel néz után lelátókat akik minden oldalról nézik. "Ezek a állványok olyan közel vannak hozzád, hogy amikor a rajongókat a bőreden érzed. Biatlon én kábítószer, ezért jöttem vissza. „A második alkalommal, a ruhák mondani.


Ismét szlovák színekben, annak ellenére, hogy vette a szlovák fenyegetőzött, hogy távolítsa el egy lakást, és a pénzt.

Először Kuzmin kihagyta a 2007/2008-as szezonban a terhesség miatt. 22 éves korában született Jelisej fia.

Azt tervezte, hogy a szállítás után azonnal vissza fog térni. Aztán Oroszország. De nem értette a megértést.Hallotta: „Ha továbbra is versenyezni velünk, akkor nem lesz engedményeket, absolvuješ mindannyiunkat középpontjában."

Ez átalakítja azt jelentette elszakadás újszülött fiát, a natív Tyumen utasítani. Soha nem kezdett orosz képviseletet. De a biatlon hiányzott. Ezért keresett menekülési útvonalat. A lány megtalálta őt Szlovákiában, ahol bet365 online sport fogadás 2008 decemberében megnyerte állampolgárságát. Besztercebányába költözött, és ugyanabban a szezonban ezüstöt nyert új országához a dél-koreai Pchjongchang világbajnokságán. Itt az ő szlovák mesék írta az első fejezetét.

Az egyik legelterjedtebb év egy évvel később Vancouverben.A sprintben kifújta a célokat, senki sem futott a futamon, ezért örült a történelmi aranynak Szlovákiában a téli olimpián. Négy évvel később védte őt Szocsiban! Aztán második alkalommal terhes lett.

A napjai nem lettek volna világosabbak.

De csak egy ideig tartottak.

Röviddel karácsony előtt, 2014-ben a szlovák versenyző azzal fenyegetőzött, hogy elveszíti a Vancouver bet365 sport fogadás bónusz aranyért nyert lakását. Ezt követően a VAV Invest képviselõje elé állította a pompát, és az alvállalkozói tevékenységet ötéves hirdetési feladatokra ítélte oda. És Kuzmin szerint nem töltötte be a szülési szabadságát. A bet365 online sportfogadás következő csapás a nem átlátható finanszírozásért felelős volt a felkészülésért.A pénzt hónapok alatt teljes egészében fizették ki, amikor nem terhes a terhességre. "Rendes kö rülmények között az első hónapokban volt néhány versenyem, de nem volt lehetséges kisebb egészségügyi problémák miatt" - mondja. "A nő terhessége miatt nehéz helyzetben volt. Végül mindkét esetben megállapodás született. Tavaly nyáron megszületett Olivia lánya.

Úgy gondolta, hamarosan visszatér. "Amikor elsőként vettem a puskát az edzésem során, rájöttem, mennyire hiányzott ez" - mondja. bet365 mobil bónusz "A terhesség alatt rájöttem, hogy biatlon nélkül nem tudok élni vagy dolgozni.Bár a gyerekekkel nagyon szórakoztató vagyok. "32 éves, de még mindig ugyanaz a vágy. "Azt hiszem, egy arany olimpiai hattrick a lelkem sarka" - mondja szégyentelenül.

Lehet befejezni azt a 2018-as Pyongyang-i Játékokon. Hol kezdte szlovák története.

bet365 fogadási bónuszok az interneten

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése